Ljud

February 21st, 2021

Ljud och framför allt det som är störande när man skall arbeta eller koncentrera sig på en viktig uppgift är inte det mest behagliga att ha omkring sig och råka ut för. Sitter man ute kan det vara lite svårt att skärma av sig från ljud såvida man inte sitter med hörlurar på sig som skärmar av ljudet så man får vara själv med sina tanker eller lyssna ostört på den musik man gillar. På ett kontor är det enklare. Där finns det möjlighet att att gränsa av ljud med hjälp av en golvskärm, kanske inte ser så snyggt ut men de är rätt effektiva. Och var hittar man de då kan man undra över, finns lite överallt hos leverantörer av de produkterna som tillverkas av exempelvis Bona.

Categories: Annat | Comments Off on Ljud

Sälja

October 20th, 2019

För den som går i säljtankar just nu kan det vara värt att kanske tänka på att spendera lite för att tjäna desto mer. På en alltmer stabiliserad bostadsmarknad som lett till mer utrymme för köparna att hitta fler och mer attraktiva objekt än tidigare och det har blivit allt viktigare att tillhöra de mesta attraktiva för att få till ett så bra pris som möjligt samt korta tiden det tar för försäljning.

För den som bor i utomordentligt läge i ett hem av ypperligt skick är det kanske inte så intressant att försöka hävda sig ännu mer på marknaden men det är oftast inte fallet och de säljare som tror sig kunna höja värdet genom homestaging har ökat i antal med generellt bra resultat från sina insatser. Naturligtvis har detta inte gått professionella homestylingfirmor och mäklare förbi utan det finns nu en hel del utbud att välja från. Att anlita experter på det här sättet tycks ge goda resultat så det kan verkligen vara att tänka på och investera i för att få ut så mycket som möjligt när man avyttrar sin bostad.

Vill man kan man naturligtvis gå kurser och läsa de otal tips och knep som finns i inredningstidningar och på internet men i slutändan så finns det en anledning till varför de här tjänsterna finns och blir fler, de behövs, och de fungerar!

Categories: Annat | Comments Off on Sälja