Naturupplevelser

November 12th, 2020

Nu i dessa coronatider uppmanas man att hålla avstånd samt naturligtvis tvätta händer och så där. Och sedan tycker myndigheterna att man skall röra sig ut i naturen där det ju normalt inte är så mycket folk. Problemet som kan uppstå är dock när ovana människor ger sig ut i naturen där det inte varit tidigare och råkar villa bort sig där i skogen eller på öppen mark. Finns det mobiltäckning kanske man kan tillkalla hjälp eller i alla fall försöka beskriva var man är så det går att hitta till bebyggelse. Men nu finns inte mobiltäckning överallt i våra skogar. Men det finns en lösning på det för den som i alla fall gick i skolan förr och kan ta ut en kompassriktning. För det finns nämligen en kompass klocka. En klocka med inbyggd kompass med andra ord. Så kan man bara ta ut riktningen kan man komma till civilisationen trots allt.

Categories: Mäta |

Sorry, comments are closed for this item.